"Misty"

Supreme Justice No Objection

Supreme Justice No Objection "Misty" is een zwart met witte teef, geboren op 19 juli 2002.

Ze komt uit Sweety en Bullyhouse Handsome Devil. We hebben haar eerst zelf gehouden, maar is later toch herplaatst.

Hieronder kunt u het verhaal van de eigenaars lezen en tevens wat foto's bekijken.

Misty is getest op Patella Luxatie en op erfelijke oogafwijkingen.

Het wonderlijke verhaal van Misty

Een half jaar geleden kwamen er kennissen bij ons met een Amerikaanse Stafford, zij zou verwaarloosd zijn en zijn verkocht door junks. Voor 300 euro mochten wij haar kopen. Wij wilde echt graag een hond en dachten dat wij Karma (zo noemde we haar) een goed leven konden geven. Helaas gebeurde er iets vreselijks, op een zondag kwamen wij erachter dat ze gewoon weg gestolen was uit een huis en verkocht was met een smoes. Wij hebben toen de mensen gebeld van Karma, ze heette in het echt Chelsea. Zij waren dolgelukkig dat ze hun hondje terug hadden en terrecht natuurlijk. Ze waren helemaal geen junks en Chelsea was gewoon uit huis gestolen door een kennis. Mijn kennissen hadden daar niets mee te maken, dat wil ik nog wel even vermelden. Maar goed na 1 maand Chelsea te hebben gehad moest ze weer weg, groot verdriet natuurlijk. En nu waren we natuurlijk ook nog een keer 300 euro lichter, want daar konden we naar fluiten.

Na een tijdje heb ik het verhaal op een community gezet, want ik wilde iedereen waarschuwen voor dit soort praktijken. Toen gebeurde het, Saskia en Rudolph reageerde op het verhaal. Ze zeiden wie ze waren en dat het wel goed zou komen met ons en een hond. Wij helemaal in de wolken al wisten we nog niet waarom natuurlijk. Ik heb toen een afspraak met ze gemaakt om daar naar toe te gaan om eens te kijken we wij waren. En toen ik daar kwam was het echt feest, zoveel honden! Het was echt super! Als eerste zag ik Misty echt een dolle hond met race vermogen. Daarna zag ik Sweety en zij zou pups krijgen. Ik wist dat ze Misty ook een ander huis wilde geven, dat vertelde ze. Verder waren er de andere honden waar ik minder (sorry) oog voor had.

Na dit bezoek hebben we steeds kontakt gehouden en veel gepraat over honden. Ik vond het een erg aardig stel en mensen die goed met hun honden omgingen, wat voor mij erg belangrijk is.

Na een tijdje vroeg ik hoe het zat met Misty, of ze die nog een ander huis wilde geven? Toen kwam het verlossende nieuws, ze dachten dat Misty wel goed bij ons zou passen! YES! We hebben toen een afspraak gemaakt voor een woensdag, vergeet ik nooit meer, zij zouden Misty komen brengen.

We hadden toen al een aantal dingen afgesproken namelijk de prijs en de voorwaarde waarop wij Misty zouden krijgen. Het was als volgt: we konden Misty gewoon krijgen voor 1 euro (ja ongeloofelijk he), maar dan moest ze volgend jaar wel een nestje krijgen bij Supreme Justice (Saskia en Rudolph). Ze zou dan 9 weken bij ons weg zijn. Wij konden dan ook een pup krijgen of 700 euro!! Dit was natuurlijk een geweldige deal.

Toen ze kwamen was het een groot kado. Misty kwam bij ons! Ze was wat onwennig maar niet afkerend. We hebben gezellig gebabbeld en toen het contract getekend. Misty is van ons!! We waren dolgelukkig en zijn het nog steeds. Misty heeft een leegte opgevuld maar is een hele andere hond dan Chelsea. Misty is vrolijk, lief, knuffelig, niet zo dapper hahaha, erg trouw en een deugniet. We kunnen ons leven al niet meer zonder haar voorstellen. Dat wordt nog wat als ze volgend jaar 9 weken weggaat, slik! Maar we gaan gewoon lekker op bezoek bij Saskia en Rudolph, zodat we Misty in die periode ook gewoon zien.

Misty is inmiddels helemaal gewend bij ons en wij zijn aan haar rare streken gewend hahaha, ze hoort helemaal bij ons en dat is een fijn gevoel.

Zo dit was het woondelijke verhaal van Misty! En wij willen nogmaals zeggen Bedankt!! tegen Saskia en Rudolph en natuurlijk Joshua die ook een vriendje kwijtraakte. BEDANKT!

Veel groetjes van Bas en Melanie en een pootje van de gekke maar lieve Misty.

Stamboom Misty